Senaste nytt

Scanfoodservice.se är vår nya hemsida för våra kunder inom restaurang och storhushåll. Vi arbetar ständigt för att förbättra hemsidan och den senaste förändringen är en ny inspirationssida som vänder sig till dig som arbetar med mat inom den offentliga sektorn. Här bjuder vi in gästskribenter som skriver om aktuella ämnen inom den offentliga maten.

Kontakta oss gärna om du har idéer på förbättringar av hemsidan.

Välkommen!

Svintrendigt

Häng på trenden att servera svenskt griskött! Såväl kvarterskrogar som de nyaste stjärnkrogarna har allt oftare gris på sina menyer. Och det är inte så konstigt. Förutom att det passar perfekt för nya kreativa smaksättningar är det prisvärt, mångsidigt och lätthanterat.

Läs mer >

Nyhet! Ät mer grönt

Missförstå oss rätt, vi älskar kött. Men i linje med livsmedelsverkets rekommendationer för bland annat skolor har vi tagit fram tre smakfulla nyheter – Korvish, Järpish och Pannbiffish – som förutom svenskt kött är fullproppade med svenska grönsaker.

Läs mer >

Sous vide värd sin vikt i guld

Den fantastiska resan med att förbättra smaken på vårt sous vide-sortiment har burit frukt, vår oxbringa vann guld i Chark-SM 2016! 

Nyhet! Hamburgaren för finsmakare

Hamburgaren har på senare år tagit sig in i matlagningens finrum. Kvaliteten på köttet, malningen och utformningen av hamburgaren har varit en nyckelfaktor för att höja smakupplevelsen. Gastrohamburgaren är gjord på svenskt kvalitetskött, är extra saftig och hela 13 mm tjock.

Talg – en stekhet trend

Restaurang AG i Stockholm är bara en av alla de krogar som övergått helt till att tillaga sitt kött i talg. Att använda talg i tillagningen ger både en rundare smak och dessutom tål det höga temperaturer. Vår talg är alltid Svensk, har en karaktäristisk nötig smak och är rostad i vår anläggning i Kristianstad.

Gott och prisvärt!

rt bacon och stekfläsk från Annerstedt är två prisvärda produkter med mycket smak. De har en låg salthalt och är skurna i lite tjockare skivor. De kommer i en praktisk förpackning som tar mindre plats i kylen.

Välkommen till vår Grisakademi!

Det har aldrig varit hetare att använda svensk gris i restaurangköken än vad det är just nu. I vår grisakademi utbildar vi dig i griskunskap och låter dig bekanta dig med den svenska grisens fördelar

Läs mer

En renare smakupplevelse

Äntligen kan vi erbjuda dig en fantastisk sous vide med högre kvalitet och bättre smak. Vi har det senaste året gjort en fantastisk resa med vårt sous vide-sortiment får Scan. Tillsammans med världsmästare i matlagning, kockar, kunder och produktionspersonal har vi outtröttligt testat oss fram tills vi blivit riktigt nöjda. Testa så får du se!

Läs mer

Pärsons tunna skivor

Pärsons Tunna Skivor lanserades år 2000 i dagligvaruhandeln och produkten blev snabbt marknadsledande inom skivad smörgåsmat. Nu tar vi äntligen denna produkt till Foodservice.

Läs mer

Köttkunskap

Här berättar vi om allt från styckning och mörning till hur du hittar ett riktigt bra och fint kött och hur du tillagar det.

Läs vidare och bli en köttmästare med oss.

Broschyrer

Vill du läsa mer om oss och upptäcka fler sidor av vårt breda sortiment?

Här kan du ta del av våra olika broschyrer.

Upp