Svintrendigt

Häng på trenden att servera svenskt griskött! Såväl kvarterskrogar som de finaste stjärnkrogarna har allt oftare gris på sina menyer. Och det är inte så konstigt. Förutom att det passar perfekt för nya kreativa smaksättningar är det prisvärt, mångsidigt och lätthanterat.

 
Våra grisfavoriter

Spansk favoritdetalj äntligen som svensk 

Pluma är delikatessen som spanjorerna uppskattat i decennier men som först nu finns tillgänglig med svenskt kött. Detaljen som har tydlig marmorering med mycket insprängt fett är saftig, mör och smakrik. Och väldigt enkel att tillaga och lätt att få till smakmässigt. Tack vare formen går den utmärkt att grilla och stekas hel, men även att brässera. Vid tillagning drar köttet ihop sig till en fast och fin filé. 

  • Saftig, mör och väldigt smakrik
  • Utmärkt att grilla, steka och brässeras
  • 100% svenskt kött av hög kvalitet 

Våra kotlettracks – extra möra och saftiga 

Bjud på ovanligt smakrika kotlettracks i sommar. Svensk Rapsgris® är unikt i Sverige och betyder att grisarna får svensk raps i fodret. Det gör att köttet blir extra mört, saftigt och smakrikt. Dessutom innehåller det en större andel nyttigt Omega 3. Saftigheten i köttet bevaras ytterligare tack vare att detaljen inte är renskuren från benet. Kottletracksen är klackad vilket gör det lätt att skiva före eller efter tillagningen med en vanlig kniv.

  • Utmärkt att grilla
  • Servera racksen hela eller delade
  • Rapsgris är unikt i Sverige 
Upp