Scan Menu – för den kock som vill ligga steget före.

Det känns bra att kunna erbjuda sina gäster något extra. Den där rätten som de blir överraskade av och kommer ihåg tills nästa besök. Och som alla erfarna kockar vet börjar vägen till ett lyckat resultat med att välja de bästa råvarorna.

Scan Menu är ett köttsortiment med lite högre ambitioner. Vi utgår från en grund som består av vår bästa biff, entrecote och oxfilé, där våra styckmästare väljer ut det finaste köttet för hand. Smak och mörhet garanteras av en marmorering utöver det vanliga. Det är kött som håller vad det lovar och som alltid kommer att motsvara högt ställda förväntningar.

Sen erbjuder vi också en rad styckdetaljer som dina gäster kanske inte ser så ofta. Som är utmanande att jobba med och spännande att presentera på menyn. Dessa artiklar från nöt, gris, kalv och lamm byter vi ut över tiden för att det alltid skall finnas något som känns riktigt modernt och originellt. Allt kött väljs ut manuellt och är givetvis från Sverige.

Vårt mål med Scan Menu är att du som professionell kock inte bara skall kunna skapa fantastisk mat, utan också låta dig inspireras och utmanas i köket. Vårt sortiment är en garanti för att både du och dina gäster skall bli mer än nöjda med köttet som serveras.

Produkter
Upp