Om HKScan

HKScan säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Vi finns i Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Sverige, och Polen.

Vi omsätter nära 2,1 miljoner euro och har c:a 7.700 anställda, vilket gör oss till ett av Europas ledande köttföretag.

Vi är en leverantör som ger dig många möjligheter, ett stort företag med tusentals anställda, anläggningar i åtta länder och kontakter med i stort sett alla länder på vår jord. Hela vår verksamhet präglas av respekten för ett gott hantverk. Kunskapen om hanteringen av kött, från uppfödning och djurhållning till slakt och försäljning, är delvis gammal och för många av oss har den gått i arv i generationer. Men nya tider ställer också nya krav, på distribution och produkter t ex. Men vi kommer aldrig att ge upp den grundläggande respekt, inte bara för vår råvara, hur den produceras eller hur våra produkter presenteras på marknaden.

 

Att vi har en stor del i så många människors liv betyder att vi måste ta ansvar, hela vägen.Vi ser det som ett samspel där vi delar med oss av våra kunskaper. Inte bara om matutan också om nyheter, trender och marknadsutveckling. Vi kan bidra med mycket mer än bara råvaror.Oavsett om det är i skolmatsalen, på stjärnrestaurangen eller ditt köksbord som våra produkter serveras.

 

Det är därför vi har kontroll på det vi producerar, hela vägen från uppfödning till tallrik. Vår kunskap har gått i arv genom generationer och med den kan vi gå i bräschen för nya innovationer. Tillsammans med våra kunder. Vi vill vara den du tar kontakt med när det handlar om kött.

Välkommen till HKScan.

Upp