Våra varumärken och koncept

Vår meny innehåller flera varumärken, vart och ett med tydliga egenskaper. Scan står alltid för svenskt kött, Pärsons för innovation med god smak osv. Genom låta varumärkena lyfta fram ursprung, inriktning eller lokal smak gör vi ett aktivt och medvetet val enklare för både konsumenter och partners. Av samma anledning har också våra ekologiska produkter en tydlig profilering. Det betyder också att vi har olika varumärken på våra olika hemmamarknader.

Men faktum är att några av våra varumärken är väldigt starka i länder långt bort, också. Så bli inte förvånad om du hittar vår kyckling i en frysdisk i ett främmande land,eller att den långbakade grissidan på stjärnrestaurangen är en Svensk Rapsgris.

 

SCAN:  Alltid svenskt kött. En brett utbud från vardagsfavoriter som falukorv och köttbullar till de finaste köttdetaljerna av utvalt griskött och hängmörad nöt.

SVENSK RAPSGRIS: På ett antal utvalda svenska gårdar har vi tillsammansmed bönderna valt att ge våra grisar svensk rapsolja i deras foder. Resultatet är ett saftigt och gott kött.

 

PÄRSONS: Marknadsledaren inom smörgåsmat. Innovationen ”Tunna skivor” har banat väg för fl er nyheter. http://www.parsons.se/

CHOSEN BY FARMERS: Omsorgsfullt utvalt kött från hela världen. Vi väljer bara kött från bönder och uppfödare som kan garantera en hållbar produktion.

FLODINS: Flodins står för modern mat och erbjuder bland annat goda långkok som Pulled pork, pulled beef och pulled chicken. Flodins betyder mat skapad med passion för restaurang & storhushåll och privatpersoner.

 

 

ANNERSTEDT: Ett brett sortiment av bra vardagsprodukter. Både nöt, gris och lamm. Fryst och färsk, tillagad eller som råvara.

 

ROSE: Rose står för kvalitet och är Danmarks största producent av fågelkött. Vi erbjuder ett brett sortiment som möter högt ställda smak- och kvalitetskrav.

 

 

 

 

 

 

 

 

Upp