Kassler med fruktig spenat

Ingredienser
- 3¼ kg Scan kassler skivad (0,5 cm tjocka skivor)
- eller Scan kassler hel
POTATISSALLAD
- 5 kg kokt potatis delad i bitar
- 500 g rödlök strimlad
- 200 g kapris
- 1.5 dl olivolja
- ½ dl vitvinsvinäger
- salt och nymald svartpeppar
FRUKTIG SPENAT
- 150 g gul lök hackad
- 2 msk smör
- 200 g apelsiner filéer
- 1 dl aprikoser hackade
- 2 kg spenat
Gör så här
Blanda potatissalladen i en skål. Fräs löken i smör några minuter utan att den får färg. Tillsätt därefter frukterna och spenaten, blanda och fräs samman i 1-2 minuter. Servera kasslern med potatissallad och fruktig spenat.
Serveringsportion: kassler 110 g, potatissallad 220 g, spenat 90 g. 357 kcal/portion=kJ 1502