Kassler med råstekt blomkål och kokta rödbetor

Ingredienser
- 7.5 kg Scan Piggham kassler
- 3 kg rödbetor
- 4 kg blomkålshuvuden mellanstora
- 6 röda chilifrukter strimlade (utan kärnor)
- 3 dl olivolja
- 2 kg fetaost
- 2 kg päron
LIMESÅS
- 2.5 l lätt crème fraiche
- saft och rivet skal från 5 lime
Gör så här
Koka rödbetorna mjuka och skär i klyftor. Skär blomkålen i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller på stekbord och råstek blomkålen tills den börjar få färg. Krydda med salt och peppar. Blanda ner chili och rödbetor. Skär päronen i klyftor och blanda med blomkålen och smula över fetaosten. Skiva kasslern i tunna skivor. Stek på stekbord eller grilla. Servera med limesås och strö ev. lite persilja över. Servera direkt.