Nötstek med dillslungade primörer, citronsås och kokt potatis

Ingredienser
- 1,3 kg Scan Sous Vide Nötstek
CITRONSÅS
- 7 dl vatten
- 20 g kalvbuljongpasta
- 2 dl créme fraiche
- 1 msk rivet citronskal
- 1 msk citronsaft
- maizena
DILLSLUNGADE PRIMÖRER
- 300 g grön sparris, i bitar
- 400 g morötter, skalade i bitar
- 100 g salladslök, i bitar
- 2 msk olivolja
- 2 msk finhackad dill
- Till servering: kokt potatis
Gör så här
Koka upp vatten och buljong till såsen. Låt koka ihop något. Tillsätt créme fraiche, citronskal och citronsaft. Red av med maizena och smaksätt med salt och peppar. Ånga primörerna i 100°C ugn i ca 5 minuter. Vänd dem i olivolja och dill precis innan de ska serveras. Smaksätt med salt och peppar. Skär kötter i skivor. Lägg dem på bleck och värm i 80°C ugn med ångpuffar tills temperaturen är 70°C mellan skivorna. Servera nötsteken med primörer, citronsås och kokt potatis.