Zucchinilasagne med brynt köttfärs och tomat

Ingredienser
- 8 kg Scan lösfryst nötfärs
- 3 kg krossade tomater
- 3 l tomatjuice
- 70 g mixad vitlök
- 4 dl pressad citronsaft
- 1 dl majsolja
- 4 kg zucchini grovt riven
- 2 kg gul lök hackad
- 4 kg bladspenat tinad och avrunnen
- 15 st lasangeplattor gastrostorlek
- 10 l ostsås
Gör så här
Stek zucchini och lök i olja, tillsätt spenaten mot slutet. Salta och peppra. Gör en lasange, börja och avsluta med ostsås. Två lager av grönsaksblandning och tre lager lasangeplattor. Grädda i ugn, 175°C ca 30 minuter. Bryn färsen i olja, salta och peppra. Blanda med krossade tomater och tomatjuice. Smaksätt med vitlök, pressad citron, majsolja, salt, peppar och socker. Servera lasangen med köttfärs- och tomatröran.