Tacopaj med kebab

Ingredienser
- 1.5 kg Scan Kebab
- 1 kg hackad purjolök
- 2 msk olivolja
- 400 g majskorn
- 1.5 dl tacokrydda
- 2 dl vatten
- 800 g mager stark ost (17%) riven
- 4 st pajskal
- 6 st skivade tomater
- 3 ägg + 1 dl vatten som vispas
- samman per paj (gör alltid en sats per paj)
- Till servering: rucola guacamole och salsa
Gör så här
Stek purjolöken och köttet gyllenbrunt i olja i en stekpanna. Tillsätt majs, tacokrydda och vatten. Låt koka in. Rör i osten. Fördela blandningen i pajskalen och lägg tomatskivorna ovanpå. Häll en sats av äggblandningen på varje paj. Gratinera i 175°C ca 20 min.
Servera tacopajen med rucola, guacamole och salsa.