Rimmad fläsklägg med rostade rotfrukter och senap

Ingredienser
- 10 kg Scan Sous vide rimmad Fläsklägg
- 20 st lagerblad
- 2 msk kryddpeppar
- 100 g färsk timjan
Rostade rotfrukter
- 12 kg potatis tvättad med skal
- 4 kg morötter
- 4 kg kålrötter
Till servering
- strimlad bladpersilja
- senap
Gör så här
Ta tillvara på buljongen från fläskläggen. Skiva fläskläggen i 5 mm tjocka skivor och lägg på bleck. Slå över buljongen och lägg i lagerblad, kryddpeppar och timjan. Värm i kombiugn, ångfunktion 80°C, ca 15 minuter. Klyfta potatis och skär morot och kålrot i lika stora bitar. Lägg i bleck, salta och ringla över olivolja. Tillaga i ugn på 200ºC tills potatisen är klar. Servera med mycket bladpersilja och god senap.