Skinkstek med matig bulgursallad och paprikakeso

Skinkstek med matig bulgursallad och paprikakeso
För 100 personer

Ingredienser

  • 10 kg Scan Skinkstek sous vide, skivad
  • 4 kg fullkornsbulgur
  • 5 kg kokta svarta bönor
  • 2 kg babyspenat
  • 2 kg sharonfrukter i bitar
  • 600 g rödlök strimlad
  • 3 dl pressad citron
  • 5 kg keso Grillad paprika
  • 10 granatäpplen

Gör så här

Lägg skinksteken i bleck. Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80ºC, ca 15 minuter. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Låt den svalna lite. Blanda i bönor, spenat, sharonfrukt och rödlök med olja och pressad citron. Salta och peppra efter smak. Servera med skinksteken och keso. Garnera med granatäppelkärnor.