Ristad källarrökt skinka med melon- och citronsalsa

Ingredienser
- Scan Gourmet Källarrökt Skinka 400 g
- Gurka 200 g
- Vattenmelon 400 g
- Scharlottenlök finhackad 50 g
- Rädisor finhackade 50 g
- Pumpakärnor saltrostade 50 g
- Rapsolja kallpressad 0.5 dl
- Citronjuice 1 msk
- Citron fint rivet skal 1 st
- Potatis liten kall kokt 15 st
Gör så här
1. Skala och kärna ur melonen. Skala gurkan och skär bort kärnhuset. Skär melonen och gurkan i små tärningar.
2. Blanda en vinägrett på olja och citron, smaka av med salt och peppar.
3. Dela potatisen. Gröp ur en liten grop i varje med en lite sked. Skär av "bottnarna" så att de står stadigt. Stek dem gyllenbruna i olja.
4. Blanda grönsaker, melon, kärnor och vinägrett.
5.Fyll salsan i potatisarna.
6. Skär den Källrökta Skinkan i mindre bitar och rista i panna. Sätt i potatisarna vid servering.