Källarrökt ytterlår med paprika- och getostkräm i rullar

Källarrökt ytterlår med paprika- och getostkräm i rullar
För 30 personer

Ingredienser

  • 400 g Scan Gourmet Källarrökt ytterlår
  • Getost 100 g
  • Färskost 200 g
  • Paprika rostad 100 g
  • Pinjekärnor 100 g
  • Mjukt tunnbröd 5 st

Gör så här

1. Mixa getosten och hälften av färskosten slätt. Smaka av med salt och peppar. 2. Rosta pinjenötterna. Skär paprikan på längden. 3. Bred den resterande färskosten på tunnbröden. Fördela paprikan över. 4. Skiva ytterlåret och lägg det ovanpå och klicka ut getostkrämen längs ena långsidan. Strö över hälften av pinjenötterna. Rulla ihop. Låt stå kallt i minst 30 minuter. 5. Skär rullarna i 30 bitar och strössla över pinjenötterna du har kvar.