Grillad Entrecôte med krämig tomat- och mozzarellasallad

Ingredienser
- 1.75 kg Scan Entrecôte
- 2 dl Scan Glaze Barbeque
Tomat- och mozzarellasallad
- 10 st plommontomater
- 500 g mozzarellaost
- 1 st riven vitlöksklyfta
- 2 st finhackade rödlökar
- 2 dl kesella
- 1 dl hackad persilja
- 1 dl hackad basilika
- 100 g ruccola
Gör så här
Skär tomater och mozzarella i grova bitar. Fräs vitlök och rödlök mjukt i lite olja.
Blanda kesella, vitlök, rödlök och örter i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
Vänd försiktigt ner tomat och mozzarella.
Skär köttet i skivor. Salta och peppra. Grilla köttet till önskad stekgrad och pensla på glazen under tiden. Låt köttet vila.
Servera den nygrillade entrecôten med tomat- och mozzarellasalladen, rucola och tex grillade potatisskivor.