Grillad fläskkarré och melonsallad med fetaost

Ingredienser
- 1.75 kg Scan fläskkarré
- 2 dl Scan Glaze Apple
Melonsallad
- 1 dl pinjenötter
- 200 g blandad sallad
- 1.25 kg vattenmelon
- 500 g smulad fetaost
- 2 dl svarta oliver
- 2 msk vitvinsvinäger
- 0.5 dl olivolja
Gör så här
Rosta pinjenötterna. Låt svalna.
Skölj och grovstrimla salladen.
Skär bort skalet på melonen. Kärna ur och skär melonen i 3 cm stora tärningar.
Smula fetaosten. Blanda vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Blanda allt till salladen. Blanda ner dressingen i salladen precis före servering.
Skär fläskkarrén i skivor och grilla över medelvärme. Pensla på glazen mot slutet.
Servera den grillade fläskkarrén med melonsalladen och t ex kokt färskpotatis.