Grillad fläskfilé med sås på BBQ-glaze och rosmarinrostade rotfrukter

Ingredienser
- 1.5 kg fläskfilé sous vide
- 4 dl Scan grilla glaze BBQ
Rosmarinrostade rotfrukter
- 800 g morötter
- 800 g palsternackor skurna i kvartar
- 500 g rödlök
- 5 st rosmarinkvistar
- 0.5 dl rapsolja
BBQ-sås
- 2 dl Scan grilla glaze BBQ
- 2 dl crème fraiche
Gör så här
Skala rotfrukterna och löken och skär i klyftor. Blanda med olja, salt(gärna rosmarinsalt) och peppar. Lägg rosmarinkvistarna i botten av blecken och lägg rotfrukterna ovanpå. Rosta i kombiugn på 250° C i ca 20 minuter. Vänd runt rotfrukterna efter halva tiden.
Blanda glaze och crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Grilla fläskfilén på medelvarm grill i ca 15 minuter så att den blir varm och får grillyta och smak. Pensla med glaze under tiden. Skär fläskfilén i skivor och pensla ev lite glaze på snittytan vid servering.
Servera nygrillad fläskfilé med rostade rotfrukter och BBQ-sås.