Steak sandwich med Rumpstek och sardellsmör

Ingredienser
- 2,5 kg Scan Rumpstek, mörmarinerad med kappa
- 25 skivor lantbröd
- 1 dl dijonsenap
- 25 blad romansallad
Sardellsmör
- 2 st schalottenlökar, finhackade
- 350 g smör
- 10 st sardellfiléer, finhackade
- 0,5 dl soltorkade tomater, hackade
- 1 st citron, skalet
- 0,5 dl persilja, hackad
- 0,5 tsk salt
Gör så här
1. Sautera löken i lite olivolja, låt svalna och blanda allt till smöret.
Låt kallna.
2. Grilla rumpsteken tills den får fin färg, pensla gärna med en glaze.
Lågtemperaturstek köttet klart i ugn till en innertemperatur på 60° eller grilla klart på svag värme. Låt köttet vila.
3. Grilla brödet, bred senap på och servera med sallad och skivad
rumpstek. Toppa med sardellsmöret.
Låt kallna.
2. Grilla rumpsteken tills den får fin färg, pensla gärna med en glaze.
Lågtemperaturstek köttet klart i ugn till en innertemperatur på 60° eller grilla klart på svag värme. Låt köttet vila.
3. Grilla brödet, bred senap på och servera med sallad och skivad
rumpstek. Toppa med sardellsmöret.