Grillkarré med tomatiserad sardell och kaprissås

Ingredienser
- 4,5 kg Scan Grillkarré, rökig chili & rosmarin
Tomatiserad sardell- och kaprissås
- 0,5 kg gul lök, hackad
- 0,5 kg blekselleri, brunoise
- 0,5 g morötter, brunoise
- 4 st vitlöksklyftor, hackade
- 1,5 dl tomatpuré
- 5 dl vitt vin
- 1 kg krossade tomater
- 100 g sardeller, hackade
- 2 dl kapris
- 0,5 dl strösocker
- persilja
Gör så här
1. Fräs alla grönsaker och tomatpurén i lite olja.
2. Tillsätt vin och tomater. Låt sjuda på svag värme ca 20 min.
3. Tillsätt de övriga ingredienserna och koka upp. Smaka av med salt och svartpeppar.
4. Grilla grillkarrén på grillen i ca 10 minuter eller till en innertemperatur
på 70°.
5. Servera gärna grillkarrén och såsen med rostad färskpotatis med persilja och en grönsallad.
Till servering: klyftpotatis eller färskpotatis.