Grillsida med rabarbercoleslaw

Ingredienser
- 3,75 kg Scan Grillsida, hel, sous vide
Ingefärsglaze
- 3 dl kinesisk soja
- 1,5 dl honung
- 2 msk ingefära, riven
- 3 st röda chilifrukt med kärnor, hackade
Coleslaw
- 500 g vitkål, strimlad
- 4 st rabarberstjälkar, tunt skivade
- 15 cm rättika, strimlad
- 6 st vårlökar skivade
- 3 dl majonnäs
- 1 dl gräddfil
- 0,5 dl honung
Gör så här
1. Koka ihop ingredienserna till ingefärsglazen.
2. Blanda vitkål, rabarber, rättika och vårlök. Vänd ner majonnäs och gräddfil. Smaksätt med honung, salt och peppar.
3. Skär grillsidan i skivor, grilla och pensla med glazen mot slutet.
4. Servera grillsidan med rabarbercoleslaw och gärna klyftpotatis.