Mjukbakad griskind i potatistaco

Ingredienser
- 2 kg griskind Scan Menü
Dillpicklad gurka
- 1 gurka, skalad
- 2 dl "1-2-3-lag"
- 1 dillkvist
Senapsmajjo
- 1 dl majonnäs
- 1 msk grov senap, typ skånsk
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk honung
Gör så här
Griskind:
Gör pulled pork av griskinden.
Till exempel: Koka köttet mjuk i 20 timmar i buljong. Tag upp kyl ned och plocka köttet i bitar. Smak upp med schrirascha, grön tabasco, bbq sås och sherryvinäger.
Dillpicklad gurka:
Skiva gurkan tunt, lägg i lagen med en dill kvist och vacumförpacka. Låt stå i 5 timmar.
Stansa och fritera wonton plattor och forma som tacos. Funkar ju såklart med färdigköpta tacoschips.
Senapsmajjo:
Blanda ingredienserna, smaka av med salt och peppar.
Lägg ihop:
Lägg den mjukbakade griskinden i wontontacoskalet. Toppa med senapsmajjo och dillpicklad gurka.