Ekologisk pannbiff på plåt med gott sällskap

Ekologisk pannbiff på plåt med gott sällskap
Ungssteka För 10 personer

Ingredienser

  • 2 kg mandelpotatis, delade (eller annan småpotatis)
  • 2 kg betor, tvättade och delade
  • 5 äpplen
  • 0,5 dl olivolja
  • Salt och peppar
  • Ca 30 st Scans Ekologiska pannbiffar
  • 400 g fetaost
  • 1 granatäpple

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Dela potatis, betor och äpplen och lägg ut på en plåt, blanda runt med olja, salt och peppar.
3. Lägg på de frysta pannbiffarna bland rotfrukterna.
4. Stek i ugnen till fin färg (ca 20-30 min).
5. Ta ut plåten, smula över fetaost och toppa med granatäpplekärnor och persilja.
Gör eventuellt en kall sås på gräddfil och sweet chilisås.