Vego Bullswrap

Ingredienser
- 2 påsar Scan Vegobullar
- 4 msk Rapsolja
- 10 st Libabröd
- 3 dl Hummus - eget recept el köpt
- 1 huvud Isberg, tunnstrimlad
- ½ huvud Rödkål, tunnstrimlad
- 20 klyftor Saltgurka
- 250 g Picklad Rödlök - eget recept el köpt
- 3 dl Ajvar relish, valfri hetta
- 2 nävar Blandade Örter, ex. Mynta/Koriander/Persilja
Gör så här
Börja med att stek på bullarna i olja tills de får fin färg.
Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.
Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.