Taco-quesadilla med färs och majs

Ingredienser
- 10 stora Tortillas
- 1 kg Blandfärs
- Tacokrydda
- 400 g Riven mozzarella
- 5 dl Tärnad tomat
- 200 g Färsk spenat
- 0,5 kg Vitkål - strimlad
- 300 g Majs (korn eller skurna från kolv)
- 0,5 dl Vitvinsvinäger
- 0,5 dl Olivolja
- 1 msk Torkad oregano
- Salt och peppar
- Chiliflakes
- Picklad rödlök
- Picklad jalapeño
Gör så här
Tillred tacofärs enligt anvisning - eller passa på att använda överbliven.
Lägg ut tortillas, lägg fyllning på halva brödet: spenat, ost, färs och tomat och vik sedan över. Hetta upp en stekpanna och stek några minuter på varje sida så att brödet får fin färg och osten smälter i fyllningen.
Dela på mitten innan servering. Strimla kål fint, blanda med majs och dressa ordentligt med vinäger, olja, salt, peppar och oregano.
Servera den varma quesadillan med krispig fräsch sallad!
Lägg ut tortillas, lägg fyllning på halva brödet: spenat, ost, färs och tomat och vik sedan över. Hetta upp en stekpanna och stek några minuter på varje sida så att brödet får fin färg och osten smälter i fyllningen.
Dela på mitten innan servering. Strimla kål fint, blanda med majs och dressa ordentligt med vinäger, olja, salt, peppar och oregano.
Servera den varma quesadillan med krispig fräsch sallad!