Sous VIDE

Äntligen kan vi erbjuda dig en fantastisk sous vide med högre kvalitet och bättre smak. Vi har det senaste året gjort en fantastisk resa med vårt sous vide-sortiment får Scan. Tillsammans med världsmästare i matlagning, kockar, kunder och produktionspersonal har vi outtröttligt testat oss fram tills vi blivit riktigt nöjda. Testa så får du se!

En renare smakupplevelse

Med vår nya sous vide har vi hittat en bättre process som låtit oss undvika fosfat, rensa bland e-nummer, ta bort jästextrakt, sluta använda socker som smakförstärkare med mera för att få en så ren och god smakupplevelse som möjligt. Dessutom har våra förpackningar fått sig ett rejält ansiktslyft. Självklart är Scan sous vide tillverkad i Sverige på svensk råvara – precis som du vill ha den.

Det bästa med färdig Sous vide

  • Jämn kvalitet - svårt att misslyckas
  • Lätt att beräkna portionsstorlek
  • Lätt att beräkna kostnad per portion
  • Lätt och snabbt att laga
  • Fungerar som regel i alla kök

Vår oxbringa vann guld i Chark SM för 2106

Vi har det senaste året gjort en fantastisk resa med vårt sous vide sortiment. Tillsammans med världsmästare i matlagnign, kockar, kunder och produktionspersonal har vi outröttlifr testat oss fram tills vi blivit riktigt nöjda.

Vi är väldigt stolta över vad vi åstakommit. och ett kvitto på att vi lyckats ta fram riktigt god sous vide, är guldmedlajen som vår oxbringa fick i Charlk SM 2016.