Aktuellt

  1. Medaljregn på Chark SM
    Medaljregn på Chark SM

    Den 8 november, gick den tionde upplagan av Chark-SM av stapeln där Sveriges bästa charkuterier utses.

  2. Sväng till Julbordet
    Sväng till Julbordet

    Vår kock Stefan Superti har dukat upp ett julbord som garanterat kommer överraska dina gäster. Eller vad sägs om Julskinkscarpaccio, Kanapé à la kalvsylta, Läcköbuns och Christmas Cole slaw? Julen är verkligen överraskningarnas tid.

  3. Magasin Måltid
    Magasin Måltid

    – Tidigare tänkte jag, som ganska många kockar nog gör, att ”Scan är köttbullar och falukorv”, men den köttkvalitet jag har mött sedan jag började här, den har jag aldrig tidigare sett på krogen i Sverige, säger Stefan Superti, kock och gastronomiskt ansvarig hos HKScan.

  4. Vi äter mindre kött
    Vi äter mindre kött

    Men samtidigt kan även en ökad produktion för svenskt kött noteras, tillsammans med en ökad andel svenskt kött i konsumtionen.

  5. Välj svenskt kött
    Välj svenskt kött

    Vi stödjer restaurangbranschens upprop till 100 %.