Aktuellt

 1. Texas Longhorn
  Texas Longhorn

  Texas Longhorn och HKScan AFH har skrivit ett avtal som innebär att Texas Longhorn kommer att handla Scan produkter till alla deras 34 restauranger i Sverige.

 2. HK Scan prisade skolköken
  HK Scan prisade skolköken

  White Guide Junior utsåg för femte gången Sveriges bästa offentliga mat på förskolor, skolor och seniorboenden. I tretton olika kategorier prisades olika enheter, kockar och personer som lyfter den offentliga gastronomin. Drygt 200 förskolor, skolor och seniorboenden, från Vellinge i Söder till Luleå i norr, testades för att hitta vinnarna av Sveriges bästa offentliga matupplevelse.

 3. Instalove
  Instalove

  Vi kommer starta en ny kategori inom vårt nyhetflöde som vi kallar Instalove. Här kommer vi tipsa om och lägga upp bilder från konton som publicerar bilder på vårt sortiment på Instagram. Först ut är Kvicken71. Passa på att följa Henning Kvick på kontot Kvicken71 du med för att inte missa några riktigt goda bilder

 4. Koriandergrillad gårdskarre Toso-style
  Koriandergrillad gårdskarre Toso-style

  Här hittar ni receptet på den goda Gårdskarrén som Karin Andersson serverade i vår monter på mässan

 5. Tack alla besökare!
  Tack alla besökare!

  Stort tack alla som besökte oss i vår monter A02:01 på Fastfood & Café och Restaurang Expo mässan på Svenska Mässan. Stort tack även ni som deltog under vår styckningsmästare Benny Granqvists styckningsskola på Aktivitetsscenen. Vi vill även passa på att gratulera Ellen Hedenström, Karoline Ferrari och Charlotte Andersson som vann rapsgrisköttet! Vi hoppas att det kommer resultera i många goda måltider framöver.