Aktuellt

 1. Svensk Cater mässa
  Svensk Cater mässa

  Svensk Caters Båtmässa är en årlig tillställning som anordnas på Viking Lines Cinderella och som gick av stapeln 4-6 Februarii 2018 .I år var vi 108 utställare som hade montrar nere på bildäck. 1500 gäster klev ombord och har besökt mässan i två dagar.

 2. Tack alla besökare!
  Tack alla besökare!

  Stort tack alla som besökte dels vår styckningsskola på aktivitetsscenen med Benny Granqvist (styckmästare på HKScan) och Martin Hansen (Gastronomiskt ansvarig för Grand Hotell i Lund) samt även som kom och provade vårt varmrökta bacon i vår monter.

 3. Martin Hansen
  Martin Hansen

  På mässan i Malmö kommer ni hitta Martin Hansen, gastronomiskt ansvarig på Grand Hotell i Lund, i vår monter. Givetvis kommer vi servera vår nyhet varmrökt bacon från Russelbacka gård. Svensk rapsgris är verkligen något speciell, smaka! Hoppas vi ses i monter E:06

 4. Styckningsskola
  Styckningsskola

  Vill du lära dig mer om styckning? HK Scan anordnar under Fastfood & Café och Restaurng Expomässan, en styckningsskola, där vår styckningsmästare Benny Granqvist under en timme lär ut och inspirerar om grisens fördelar och styckningsdetaljer. Passet leds av Martin Hansén och det finns utrymme att ställa frågor.Passa på att besöka detta unika tillfälle att lära dig mer om styckning och svensk gårdsmärkt rapsgris.Välkomna!!Begränsat antal platser.

 5. Idrottsgalan
  Idrottsgalan

  Måndagen 15 januari går 2018 års största idrottsfest, Idrottsgalan, av stapeln i Ericsson Globe. Till galan har kocken Karl Ljung fått förtroendet att tillreda den fantastiska 3-rätters menyn som ska ätas av Sveriges idrottselit, samlade för att fira svensk idrotts framgångar. - Kött från svenska gårdar  och Scan ger oss en bättre förutsättning för en magisk smakupplevelse. Nu börjar det intensiva arbetet för att säkerställa att årets meny på Idrottsgalan blir den bästa någonsin, säger Karl Ljung.