"Vi är oerhört tacksamma att få lov att ha representerat företaget i detta betydande sammanhang. Värdefulla kontakter med politiker, regering, näringsliv och kunder har knutits under dessa dagar och vi har fått lov att berätta om vår nya strategi. Vårt eget seminarium där vi talade om kött, matglädje och hållbarhet var uppskattat och välbesökt vilket självklart är mycket glädjande", berättar Sofia Hyléen Toresson.

Vårt eget seminarium hade titeln Kött är framtiden – matglädje och hållbarhet . 170 personer deltog på seminariet och det efterföljande minglet. Utöver vårt eget seminarium agerade representanter från HKScan paneldeltagare i följande seminarier och programpunkter; Politiker frågar ut vd:ar om klimat och miljö, Noll till 2030 – vad krävs för att företagen ska springa ännu snabbare?, Den svenska biogasen är hotad – vad krävs av beslutsfattarna?, Fossilfritt – från jord till bord samt podcasten Feeder.

På plats under politikerveckan i Almedalen var Jari Latvanen, koncern vd, Sofia Hyléen Toresson, vd Sverige, Patrik Holm Thisner, kvalitets- och hålbarhetsdirektör, Vera Söderberg, Sustainability Manager, Sara Hoff, kommunikationsdirektör Sverige och Emma Jacobsson, kommunikatör Sverige.

HKScan i Almedalen 2017 - se filmen!