Texas Longhorn och HKScan AFH har skrivit ett avtal som innebär att Texas Longhorn kommer att handla Scan produkter till alla deras 34 restauranger i Sverige. Överenskommelsen innefattar bland annat hamburgare på rullpack. Fördelen med denna lösning av färs på rullpack är att vi har markerat rullarna med markeringar precis som margarinpaketen. Detta gör att det blir väldigt lätt för kockarna att skära vid önskad vikt, det blir portionskontroll och inget svinn berättar Henric Rondahl KAM Kedjekund. Texas Longhorn har ändrat inriktning och bytt en hel del rätter till kött med svenskt ursprung vilket märkt på menyn genom en svensk flagga. Vi är mycket glada att denna affär gick i lås och att Texas Longhorn valde HKScan som leverantör. Besök gärna Texas Longhorn och ät hamburgare så får ni smaka hur goda dom är tillägger Henric Rondahl.
 
TEXAS LONGHORN
www.texaslonghorn.se