– Tidigare tänkte jag, som ganska många kockar nog gör, att ”Scan är köttbullar och falukorv”, men den köttkvalitet jag har mött sedan jag började här, den har jag aldrig tidigare sett på krogen i Sverige, säger Stefan Superti, kock och gastronomiskt ansvarig hos HKScan.
KARRIÄRSBYTET FRÅN KROGEN TILL LEVERANTÖREN

Arkiv
- Smörgåsmat
- Antipasti på ren svenska
- Scan = Alltid Svenskt Kött
- Hur serverar man julmat under Corona?
- Hållbarhetsgrisen
- januari 2020
- december 2019
- augusti 2019
- juni 2019
- mars 2019
- januari 2019
- november 2018
- oktober 2018
- september 2018
- augusti 2018
- juni 2018
- maj 2018
- april 2018
- mars 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- augusti 2017
- juli 2017
- juni 2017
- maj 2017
- april 2017
- januari 2017