LÄNGE LEVE MACKAN

I vår roll som Sveriges kött- och charkuterimästare är smörgåsmat en produktgrupp som vi är lite extra stolta över. Vårt Scan-märkta sortiment med hela charkuterier, pastejer och skivade produkter innehåller många älskade smörgåsklassiker. Men vi är även öppna för nya influenser och smaker som sätter guldkant på vårt produktutbud. Här har Pärsons flyttat gränserna för modern smörgåsmat med sina bra mycket godare och bra mycket grönare vegetariska produkter. Tillsammans hoppas vi att de står för ett heltäckande sortiment med smörgåsmat som lockar, inspirerar och smakar riktigt bra! Så vare sig de ska njutas i en lunchbaguette eller på ett smørrebröd, i en utflyktsklämma eller på en frukostfralla säger vi: Släpp skivorna loss, och mer mackor åt folket!

 

Ladda hem .pdf här >>