Ugnsrostade medelhavsgrönsaker med färsbiffar

För 25 personer
Ingredienser
  • 3.5 kg Scan Pannbiff MAXI, 40 g
  • 8 auberginer i tjocka skivor
  • 1.4 kg gul och grön squash i tjocka skivor
  • 8 röda paprikor, i mindre bitar
  • 8 rödlökar, i klyftor
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 kg små tomater, halverade

SÅS

  • 1.5 l matlagningsyoghurt
  • 2 dl soltorkade tomater
  • 2 dl hackad, färsk basilika
  • 15 vitlöksklyftor, hackade
Gör så här Lägg aubergine, squash, paprika och rödlök i bleck. Vänd grönsakerna i olivolja. Salta och peppra väl. Stek i ugn 225°C i ca 20 minuter. Tillsätt tomathalvorna och stek ytterligare 10 minuter. Lägg färsbiffarna i bleck. Värm i kombiugn i 175°C i 10-15 minuter. Gärna med lite ånga. Blanda ingredienserna till såsen. Servera biffarna på en grönsaksbädd och lägg en klick sås ovanpå.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här