Schnitzel med potatis- och grönärtskompott

För 10 personer
Ingredienser
  • 10 st Scan schnitzel förstekt
  • 1.5 kg skalad potatis
  • 500 g gröna ärtor (frysta)
  • 100 g smör eller margarin
  • 2 dl mjölk
  • 500 g frysta sockerärtor
  • 5 dl skysås
Gör så här Värm schnitzlarna i kombiugn i 180°C i ca 15-20 minuter. Koka potatisen. Kör sönder den med vingen i en vispmaskin och tillsätt mjölken, smöret och ärtorna. Smaka av med salt och peppar. Servera med skysås och en fräsch sallad.

Utvalda produkter

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här