Portergryta

För 10 personer
Ingredienser
  • 900 g Scan nötkött tärnat
  • 70 g porter
  • 70 g köttbuljong
  • 70 g svartvinbärssaft
  • 2 g enbär
  • 30 g lök hackad
  • 5 g vitlöksklyftor frysta
  • 5 dl vatten
  • 4 dl matlagningsgrädde 15%
  • 80 g vetemjöl
  • 50 g äkta kinesisk soya
Gör så här Koka upp köttet och skumma av. Tillsätt alla övriga ingredienser. Koka tills köttet är mört och red av med vetemjöl utrörd i grädde. Koka ytterligare fem minuter. Salta, peppra och smaka av.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här