Grillad Biff "Sous vide" med ljummen potatissallad och grov senapsdressing

För 10 personer
Ingredienser
  • 10 biffrad Scan sous vide
  • 700 g potatis
  • 200 g rödlök skivad
  • 50 g grov fransk senap
  • 0.5 dl vatten
  • 0.5 dl vinäger
  • 3 dl matolja
  • 100 g kapris
  • bladpersilja
Gör så här Koka potatisen och låt den svalna. Vispa senap i en skål och tillsätt vatten. Tillsätt olja under ständig vispning. Smaka av med vinäger, salt, peppar och en nypa socker. Skiva potatisen och blanda den med senapsdressingen, den skivade rödlöken och bladpersiljan. Skiva biffen och grilla den på grillen. Salta, peppra och servera med potatissalladen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här