Entrecôte med provencalsk sallad

För 10 personer
Ingredienser
  • 10 st entrecôte Scan menu
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • 1 aubergine
  • ½ dl olivolja
  • 1 ask minitomater halverade
  • 2 röda lökar
  • 1 dl grovhackade färska örtkryddor
  • ½ dl balsamvinäger
Gör så här Rosta paprikorna under grillelementet i ugnen på 300°C tills skalen är svarta. Spola dem kalla under rinnande vatten. Skrapa bort skalen. Tag bort kärnor och fäste. Skär i bitar. Skär auberginen i tärningar och fräs mjuk i olivoljan. Krydda med salt. Lägg i paprika, minitomater och rödlök som skurits i strimlor. Häll på vinäger och låt puttra i 2-3 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Blanda ner örterna och servera till grillad entrecôte.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här