High chaparralgryta med chorizo

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan chorizo korv skivad
  • 2 kg gul lök hackad
  • 100 g vitlök hackad
  • 2 dl malen koriander
  • 2 dl olja
  • 400 g tomatpuré
  • 1 kg morotspuré
  • 5 l vatten
  • 4 kg krossade tomater
  • 8 kg potatis skivad
  • 5 kg solgul ratatouille
  • salt och peppar
  • tabasco
  • äkta soja
Gör så här Fräs lök, vitlök och koriander i olja i några minuter utan att de får färg i en stor gryta. Tillsätt resterande ingredienser och låt sjuda i ca 10 minuter. Smaksätt med salt, peppar, tabasco och soja. En smaksatt gräddfilssås passar bra att servera till.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här