Glädjande Lammroulad

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan Lammroulad Sous Vide

TILLBEHÖR

  • 5 st morötter
  • 1 stor rotselleri
  • 1.2 kg vinsyrad kål på burk
  • 1.5 dl crème fraiche
  • strimlad persilja

SÅS

  • 5 schalottenlökar
  • 10 vitlöksklyftor rostade
  • 1 l rött vin
  • 1.2 l lammfond
  • 1.2 l kalvfond
  • sous vide fond
  • 3 kvistar färsk rosmarin
  • smör
  • salt och peppar
  • citron
  • socker
Gör så här Sås: Finhacka och fräs lök och vitlök, tillsätt vinet och låt koka in till hälften. Häll i kalv- och lammfond inklusive sous videfonden samt rosmarinkvisten. Koka till simmig konsistens och sila såsen. Skär morötterna och rotsellerin i brunoise, dvs i mm-små tärningar och blanchera dem. Värm köttskivorna i såsen, lyft upp dem och montera smör i såsen. Tillsätt rotfrukterna och smaka av med citron, salt och peppar och en nypa sockar. Kålen värms och monteras in med crème fraichen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här