Ryggbiff med rödbetssky

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan biff sous vide

SÅS

  • 3 schalottenlökar
  • 1.5 dl balsamicovinäger
  • 1 l rött vin
  • 5 färska rödbetor
  • 2.5 l kalvfond
  • citronsaft
  • socker
  • salt och peppar

TILLBEHÖR

  • 20 st persiljerötter
  • 1.5 dl råsocker
  • 1.2 dl balsamicovinäger
Gör så här Tillbehör: Bryn persiljerötterna i en sauteuse, tillsätt råsocker i botten och låt det karamelliseras. Häll i balsamicovinäger och eventuellt lite vatten. Bräsera under lock. Sås: Fräs löken, tillsätt balsamicovinäger, vin och en finhackad rödbeta samt kalvfonden. Reducera till simmig konsistens. Smaka av med citronsaft, socker och salt och peppar. Tillsätt därefter grovt hackad (1x1 cm) rödbeta och låt koka med de sista fem minuterna. Montera med smör på slutet.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här