Tacogratäng med köttfärs

För 20 personer
Ingredienser
  • 2.5 kg Scan nötfärs
  • 500 g lök
  • 500 röd fryst paprika
  • 800 g krossad tomat
  • 70 g tomatpuré
  • 120 g tomatsalsa, het
  • 30 g köttbuljongpulver
  • 375 g nachochips
  • 475 g gratängost
  • chilipeppar
  • paprikapulver
Gör så här Skala och tärna löken. Bryn köttfärs och lök i olja. Tillsätt paprika krossad tomat, tomatpuré, tomatsalsa och köttbuljongpulver. Koka en tjock köttfärsröra. Krydda ordentligt. Lägg 185 g nachochips i botten på GN-blecket. Häll 3,3 kg köttfärsröra/GN-bleck. Strö gratängost över köttfärsen, smula resterande nachochips över. (Alternativ: lägg hela nachips på köttfärsen och avsluta med ost. Gör det dock svårare att dela.) Gratinera i ugn på hög värme (ca 175°-200°C) tills ost och nachochips har fått färg. Servera med ris och en gräddfilssås.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här