Sjömansfalu

För 25 personer
Ingredienser
  • 2.5 kg Scan falukorv
  • 1.5 kg morötter
  • 6 kg potatis rå
  • 750 g purjolök
  • 5 l köttbuljong
  • 2.5 dl senap
  • 1.5 tsk svartpeppar grovmalen
  • persilja finhackad
Gör så här Skala och skiva morötter, potatis och purjolök. Koka upp buljong, senap och svartpeppar och lägg i morötterna. Koka 5 minuter. Lägg i potatisen. Koka 5 minuter till. Tillsätt purjolöken. Låt koka ytterligare ca 5 minuter. Varva i bleck de förvällda morötterna, purjolöken och potatisen med falukorven. Översta lagret ska vara potatis och grönsaker. Häll över buljongen. Tillaga i 150°C ugn ca 20 minuter. Strö över finhackad persilja före serveringen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här