Stekt falukorv med potatismos, smaksatt med brynt smör, kapris och pepparrot

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan falukorv

POTATISMOS

  • 1.5 kg skalad potatis
  • 5 dl mjölk
  • 100 g smör
  • 2 dl kapris med spad
  • 1 dl riven pepparrot

GARNERING

  • riven pepparrot
  • bladpersilja
Gör så här Koka potatisen mjuk i en kastrull. Häll av kokvattnet och vispa samman potatisen med mjölk. Bryn smöret hårt och vispa ner det i moset. Vänd ner kapris och pepparrot. Smaksätt med salt och peppar. Skär falukorven i skivor. Stek dem på stekbordet eller i ugnen i 175°C 10 min. Servera falukorven med potatismos. Garnera med kapris, pepparrot och bladpersilja.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här