Kassler med honungs- och kryddpepparglaserade rotfrukter

Kassler med honungs- och kryddpepparglaserade rotfrukter

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan kassler

GLASERADE ROTFRUKTER

  • 500 g rotselleri klyftad
  • 1 kg potatis klyftad
  • 300 g röda äpplen klyftade
  • 1 dl honung
  • ½ dl vinäger
  • 2 gula lökar finhackade
  • 2 dl bladpersilja hackad
Gör så här Sätt ugnen på 175°C. Vänd selleri- och potatisklyftorna i olja på ett bleck. Salta, peppra och stek i ugn i 15 minuter. Tillsätt äppelklyftorna och stek i ytterligare 10 minuter. Smält honung och vinäger i en kastrull. Smaksätt med salt och peppar. Blanda honungslagen med de varma potatisklyftorna samt lök och persilja. Skär kasslern i skivor. Stek dem hastigt på stekbord. Servera kasslern med glaserade rotfrukter.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här