Källarrökt skinka med senapsstuvad färskpotatis

För 10 personer
Ingredienser
  • 30 skivor Scan Källarrökt skinka

SENAPSSTUVAD FÄRSKPOTATIS

  • 2 l färskpotatis kokt kyld och skivad
  • 1 gul lök hackad
  • 1 purjolök skivad
  • 25 g smör
  • ½ dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk grov skånsk senap
Gör så här Fräs lök och purjolök i smör i en gryta utan att det får färg. Pudra över mjöl. Häll i mjölk och grädde i omgångar. Låt koka i ca 10 minuter. Smaksätt med senap, salt och peppar. Vänd ner potatisen. Skiva skinkan fint. Servera potatissalladen med rökt skinka.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här