Smokey Ribs med krämig kålsallad

Smokey Ribs med krämig kålsallad

För 10 personer
Ingredienser
  • 3 kg Scan smokey ribs

KRÄMIG KÅLSALLAD

  • 700 g vitkål
  • 200 g majonnäs
  • 100 g crème fraiche
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk citronsaft färskpressad
  • 2 msk pepparrot riven
Gör så här Strimla vitkålen tunt. Blanda majonnäs, crème fraiche, socker och citronsaft i en bunke. Vänd ner kålen och pepparroten. Smaka av med salt och peppar. Grilla revbenen eller värm dem i kombiugn i 175°C ca 15 minuter och servera dem med kålsallad.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här