Schweizerbiff med ljummen potatissallad och kapris- och senapssås

För 10 personer
Ingredienser
  • 20 Scan schweizerbiff

POTATISSALLAD

  • 1 burk majskorn 750 g
  • Smör och olja till stekning
  • 1 purjolök skivad
  • 1½ kg kokt potatis skivad
  • 1 l spenat färskriven
  • 1 dl bladpersilja plockad

KAPRIS- OCH SENAPSSÅS

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 dl crème fraiche
  • 5 msk grov senap
  • 2 msk chilisås
  • 1 dl kapris hackad
Gör så här Lägg majsen på ett bleck. Ringla över lite olivolja, lägg på en klick smör, salta och peppra. Rosta majsen i ugnen i 10-12 minuter. Blanda purjolök, potatis, spenat och persilja i en bunke. Vänd ner den varma majsen. Blanda ingredienserna till såsen i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Värm schweizerbiffarna i ugnen och servera dem med potatissallad och lite sås.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här