Kassler med råstekt blomkål och kokta rödbetor

Kassler med råstekt blomkål och kokta rödbetor

För 100 personer
Ingredienser
  • 7.5 kg Scan Piggham kassler
  • 3 kg rödbetor
  • 4 kg blomkålshuvuden mellanstora
  • 6 röda chilifrukter strimlade (utan kärnor)
  • 3 dl olivolja
  • 2 kg fetaost
  • 2 kg päron

LIMESÅS

  • 2.5 l lätt crème fraiche
  • saft och rivet skal från 5 lime
Gör så här Koka rödbetorna mjuka och skär i klyftor. Skär blomkålen i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller på stekbord och råstek blomkålen tills den börjar få färg. Krydda med salt och peppar. Blanda ner chili och rödbetor. Skär päronen i klyftor och blanda med blomkålen och smula över fetaosten. Skiva kasslern i tunna skivor. Stek på stekbord eller grilla. Servera med limesås och strö ev. lite persilja över. Servera direkt.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här