Bondomelett med chorizo och tomatsallad

För 10 personer
Ingredienser
  • 800 g Scan chorizo
  • 2 msk matolja
  • 150 g bladspenat, blancherad
  • 300 g gul lök, skivad
  • 1 kg potatis, kokt och tärnad
  • 15 ägg
  • 2 dl mjölk

TOMATSALLAD

  • 250 g tomater, klyftade
  • 50 g rödlök, strimlad
  • 1 msk basilika, strimlad
  • 3 msk olivolja
Gör så här Sätt ugnen på 150°C.

Skiva korven och stek korvskivorna tills de har fått färg. Blanda dem med spenat, lök och potatis i en ugnsform eller bleck.

Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke. Smaksätt med salt och peppar. Häll blandningen över. Grädda i ugnen tills omeletten har stannat ca 20 minuter.

Blanda ingredienserna till tomatsalladen i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Servera omeletten med tomatsalladen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här