Måltidskorvkorv med tomat, pepparrot, skånsk senap och dill

Måltidskorvkorv med tomat, pepparrot, skånsk senap och dill

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.2 kg Scan måltidskorv, skivad
  • 150 g gul lök, skivad
  • 300 g tomater, tärnade
  • 2 msk skånsk senap
  • 2 msk riven, färsk pepparrot
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 2 msk hackad dill
Gör så här Lägg korvskivorna i ett ugnsbleck. Fördela löken och tomaterna ovanpå.

Blanda senap, pepparrot, grädde och mjölk i en bunke. Smaksätt med salt och peppar. Häll blandningen över korven. Stek i ugnen på 150 grader i 30 minuter. Strö över dill och servera.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här