Bratwurst med marinerade bönor, potatis- och lökpytt

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.2 kg Scan bratwurst

MARINERADE BÖNOR

  • 700 g blandade kokta bönor tex kidney, kikärtor
  • 200 g haricots verts, förvällda
  • rivet skal och saft av ½ citron
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk grovhackad bladpersilja

POTATIS- OCH LÖKPYTT

  • 1.5 kg potatis, kokt och tärnad
  • 300 g gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, strimlad
Gör så här Blanda bönorna med citronskal, -saft och olivolja i en bunke. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner persiljan strax innan bönorna ska serveras.

Bryn korvarna lite. Stek färdigt i ugnen på 175°, ca 8 minuter.

Stek potatis och gul lök i smör i en stekpanna tills de har fått fin färg. Tillsätt purjolöken mot slutet. Salta och peppra. Servera korvarna med bönor och pytt.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här