Stekt falukorv med kryddig blomkålsstuvning

För 10 personer
Ingredienser
  • 1,5 kg Scan Deli falukorv, skivad
  • 700 g blomkål, i små buketter
  • 40 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 1 krm curry
  • 1 krm chilipulver
  • 1 krm paprikapulver
Gör så här Koka blomkålsbuketterna hastigt i lättsaltat vatten i en gryta. Kyl dem i kallt vatten.

Gör en bottenredning, häll i mjölken och kryddorna. Koka upp och låt koka i några minuter. Vänd ner blomkålsbuketterna och värm dem i såsen. Smaksätt med salt och peppar.

Stek korven och servera med stuvningen och koka potatis.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här